Poledance greppmedel – Bäst i test

Greppmedel är något som många som dansar pole använder sig av och sanning är att det är något som de flesta borde använda, och anledningen är helt enkelt för att man ska känna sig trygg, säker och inte riskera att trilla och slå sig. Så därför har vi samlat ihop ett gäng bra alternativ för dig att välja på! 

I denna artikel finns det affiliate länkar. Det innebär att jag Som Amazon-associates tjänar pengar på kvalificerade köp genom de länkarna. Det påverkar dock inte priset för dig som konsument.

Lupit Pole Greppmedel – Bästa poledance greppmedel 

Här kommer en innovativ produkt som vi älskar! Den är både smart, smidig och fungerar väldigt bra. Greppmedlet är i pulverform, men det som sticker ut är hur man applicerar det. Pulvret finns inne i en kudde som du för fram och tillbaka över ytan du vill ha grepp på och då appliceras det. Du kan använda den både på stången eller på dig själv och tack vare designen med kudden så spiller man inte. 

Vi tycker Lupit Pole greppmedel är det bästa på marknaden och rekommenderar köp! 

iTac2 Poledance Greppmedel – Väldigt bra grepp 

Vi har valt ut iTac2s produkt level 4 vilket betyder att den har extra stark greppförmåga. Detta passar perfekt för dig som gör mer avancerade “moves” eller är nybörjare och inte har fått så starkt naturligt grepp ännu. Detta alternativ är en kräm istället för pulver som många andra alternativ. Trots att det är en väldigt kraftfull formula så är den skonsam för huden utan att den torkar ut. Varje burk innehåller 45 gram vilket kanske inte låter så mycket, men det räcker till cirka 100 appliceringar. 

Behöver man extra mycket greppstyrka så är iTac2 Level 4 ett grymt alternativ! 

PoleGrip Greppmedel för Poledance – Ett mångsidigt alternativ

PoleGrip togs fram med poledance som huvudsakligt affärsområde, men de har levererat en produkt som passar lika bra för dig som tränar Crossfit eller lyfter vikter i gymmet och känner att ditt naturliga grepp inte riktigt räcker till. Vi gillar PoleGrip då det verkligen stannar där man applicerar det utan att sprida sig till kläder eller runt om där man tränar. Dessutom är det ett lite billigare alternativ än de andra två på listan. 

Vi tycker PoleGrips greppmedel passar bra för dig som är mångsidig i din träning och skiftar mellan poledance och annan träning där du vill ha lite extra hjälp med greppet. 

Varför ska man använda greppmedel till poledance? 

Det finns flera anledningar till att använda greppmedel när man tränar poledance och nedan listar vi de största! 

Att du ska känna dig säker: Att göra mer avancerade dansrutiner kan vara lite nervöst i början och många har känslan av vad som kan hända någonstans i bakhuvudet när man dansar vilket kan sätta käppar i hjulen. Med ett greppmedel så kan du känna dig tryggare när du provar på lite häftigare trick! 

Man är nybörjare: Om man är nybörjare så har de flesta inte hunnit bygga upp sin handstyrka riktigt ännu, i alla fall om man inte hållit på med någon annan träning innan. Så för att kunna dansa och göra akrobatiska rörelser så är greppmedel ett bra verktyg för att klara av att hålla i stången. 

Du kan träna längre: Har du ett trick du inte riktigt fått kläm på och vill träna länge men ditt grepp begränsar dig? Då är greppmedel lösningen för att du ska kunna ta din poledance till nästa nivå. Med lite hjälp med greppet kan du träna längre utan att händerna ger med sig. 

Man minskar risken för olyckor: Om man hänger upp och ner på en poledance stång och tappar taget kan man slå sig ganska ordentligt. Med greppmedel får du ett bättre grepp och minskar den risken väldigt mycket. 

Slutsats

Poledance greppmedel är ett måste i din arsenal av tillbehör och i denna artikeln hittar du tre väldigt grymma alternativ att välja på. Så nu behöver du bara ta den som passar dig bäst och slå till! 

Vill du ha en poledance stång hemma så är denna artikeln för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *