Poledance knäskydd – Bäst i test

Knäskydd är ett bra tillskott i alla poledansares arsenal och något som blir allt mer viktigt ju mer avancerad man blir. I denna artikel har vi testat fram några riktigt bra alternativ i olika prisklasser för dig att välja på. 

I denna artikel finns det affiliate länkar. Det innebär att jag Som Amazon-associates tjänar pengar på kvalificerade köp genom de länkarna. Det påverkar dock inte priset för dig som konsument.

Polesports knäskydd – Bästa köpet

Med Polesports knäskydd tycker vi att man får en av de bästa produkterna och till ett väldigt bra pris. Modellen finns dessutom i både beige och svart för att kunna matcha till dina favoritoutfit. Paddingen över knäet är mjuk, men tjock nog att tåla att man ligger på knä och dansar utan att det blir obekvämt samtidigt som knäna skyddas från potentiella skador. Hela skyddet är ganska mjukt vilket är perfekt när man dansar då det inte påverkar rörelseförmågan alls, vilket vissa andra alternativ vi testat gör. Men då det är lite mjukare är det viktigt att kolla på storleksguiden så att du får rätt storlek så att de sitter stabilt när du dansar.

BeSportBle – Budgetalternativ 

Detta alternativ är lite tunnare, men betydligt billigare och därför har det blivit vår billighetsrekommendation. Vi tycker inte att skyddet är riktigt lika bra som på de övriga på listan och då hela knäskyddet är mjukt så sitter det inte lika stadigt. Men om du använder dina knäskydd vid specifika stunder och inte hela passen kan man klara sig på detta alternativ och spara lite pengar. 

Du kanske även vill läsa om: Poledance greppmedel

Queen Wear Poledance Knäskydd – Lyxalternativ 

Okej, så detta är ett riktigt dyrt alternativ, men det är även det bästa alternativet vi testat och därför får det en plats på listan. Det är riktigt skönt att ha på sig samtidigt som det sitter väldigt stadigt. Modellen har även det mest robusta skyddet för dina knän utan att på något sätt påverka rörligheten. Men det som gör att Queen Wear sticker ut är att det är det överlägset snyggaste alternativet och lämpar sig väldigt bra för dig som behöver knäskydd vid en uppvisning eller liknande där man har publik. 

Varför man ska ha poledance knäskydd

Det är egentligen två riktigt bra anledningar till att man ska ha en uppsättning knäskydd om man dansar mycket poledance. 

Komfort: Då en hel del av många dansrutiner utförs på alla fyra på golvet så är komforten för dina knän viktig om man vill kunna träna längre sessioner. Då är knäskydd med vaddering över knäna det bästa alternativet om man inte dansar på en mjuk matta.  

För att inte bli skadad: Knäskydd kan dämpa potentiella fall som kan ske när man dansar och minska slitningen på knäna när man gör den del av sin rutin som är på golvet. Knäskydd förlänger din poledance karriär! 

Slutsats

Nu har du fått tre bra alternativ att välja på och två bra anledningar till varför du ska köpa knäskydd. Så nu återstår bara för dig att välja ut dina favoriter och slå till! 

Rekommenderad läsning: Poledance stång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *