Poledance skor – Fräcka modeller 

När man dansar poledance så är skorna en stor del av utstyrseln och ofta har man väldigt fräcka skor med höga klackar. Men det är även en del saker man ska ha i åtanke innan man slår till på sina nya poledance skor och det är därför vi har skrivit denna artikel. Vi kommer att gå igenom vad du ska tänka på innan du köper ett par, vart du hittar det bästa utbudet och våra favoritmodeller. 

Att tänka på innan du köper pole skor

Som vi nämnde finns det några  saker att fundera lite över innan man väljer vilka skor man ska köpa och de listar vi här. 

Tränar du hemma

Det vanligaste att dansa med är klackskor med väldigt höga klackar och det är standard inom poledance. Men för dig som tränar hemma är det kanske inte optimalt då klackar sliter lite extra på golvet, speciellt om man inte har någon form av skydd runt stången. Då kan det vara fördelaktigt att antingen träna barfota eller med vanliga träningsskor alternativt fixa en poledance matta runt stången. 

Gör du avancerade konster på stången

Om man gör mer avancerade konster på stången så kan boots som går lite högre upp över benen vara fördelaktigt, speciellt om man inte är så erfaren ännu. Anledningen är att tyget på bootsen gör att man får bättre fäste på stången. 

Vanliga klackskor är inte ett bra alternativ

Det kan vara frestande att leta upp dina klackskor i garderoben och använda dem när du dansar i början. Detta är ett misstag då de inte är designade för att hålla under den typ av stress som sätts på dem när man dansar. Utan man behöver skaffa ett par poledace skor som har en klack som är designad för att hålla även under lite hårdare fysisk aktivitet. Skillnaden är att poledance skor har en mer robust designad klack. 

Vart hittar man det bästa utbudet på poledance skor? 

När Amazon gjorde intåg i Sverige för ett par år sedan så kom deras gigantiska sortiment av produkter och det inkluderar produkter för att dansa pole. Jämfört med små Svenska webbshoppar så är deras utbud gigantisk och de har en uppsjö av fräcka modeller! Tryck på länken nedan för att komma till Amazon och se själv! 

I denna artikel finns det affiliate länkar. Det innebär att jag Som Amazon-associates tjänar pengar på kvalificerade köp genom de länkarna. Det påverkar dock inte priset för dig som konsument.

Våra favoritskor för poledance

Här har vi valt ut några av våra favoriter som vi tycker är fantastisk bra skor att dansa i som dessutom är väldigt snygga och fräcka alternativ! 

Pleaser Flamingo 1020

Detta alternativ från det Amerikanska företaget Pleaser Flamingo är en sko som är designad för att användas vid poledance och då de funnits på marknaden under väldigt lång tid så är konstruktionen och kvaliteten väl beprövad. Vi älskar dessutom utseendet på modellen med den väldigt blanka svarta färgen och de ger ett sexigt intryck när man har dem på sig! 

Susisee Poledance Boots 

För dig som föredrar boots kommer denna fräcka modell från Susisee som vi tycker är ett kanonalternativ! Plattformen på skorna är på 11 cm och vi tycker dem är ett perfekt alternativ att dansa pole i. Även här får du en robust konstruktion som är både skön och stabil att dansa i. Modellen finns i den svarta färgen på bilden, men även i rött och vitt om man vill matcha till en outfit i annan färg. 

Dailiner Poledance Boots 

Även här kommer ett par boots, men de går inte så högt upp som modellen ovan utan Dailiner slutar under knät. Plattformen på skorna är hela 20 cm hög och garanterar att du kommer att sticka ut med dem på. Vi är fullkomligt kära i den röda färgen på bilden, men de finns även i både svart och vitt! 

Slutsats

Nu har du fått tre saker att tänka på innan du slår till, det bästa stället att leta upp dina nya favoritskor till poledance och tre modeller som vi rekommenderar. Nu återstår bara för dig att leta upp dina favoriter och klicka hem dem!  

Läs vår artikel om: De bästa pole stängerna att ha hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *