Hotpants poledance – Bäst i test

Vad man har på sig på underkroppen när man tränar pole är inte jätteviktigt, men det vanligaste är någon form av träningsbyxor. Men om man vill ha något mer utmanande som visar lite mer hud så kan man ha hotpants som är designade att användas vid just dans. Så vi har letat upp ett gäng fräcka och bra modeller för dig som vill ha dem när du dansar poledance! 

I denna artikel finns det affiliate länkar. Det innebär att jag Som Amazon-associates tjänar pengar på kvalificerade köp genom de länkarna. Det påverkar dock inte priset för dig som konsument.

Tzldn Poledance Hotpants 

Tzldn är ett märke som inriktat sig på att göra lite fräckare kläder för personer som har en lite kurvigare kropp. Detta paret hotpants är inget undantag och passar perfekt att ha när man dansar poledance och har man lite större rumpa så hamnar de lite högre upp än på bilden och nedre delen av skinkorna kommer att synas (se bilder på länken nedan). Modellen finns även i flera olika färger. 

Loijmk Hotpants Poledance

Vid en första anblick ser denna modellen ganska lik Tzldn ut och det är faktiskt inte så mycket som skiljer bortsett från att midjan är lite lägre med denna modell.  

Fguutym Hotpants Poledance

Denna modell är specifikt designad för att ha när man dansar pole. Som du ser på bilden är modellen ganska unik och svår att förklara så vi rekommenderar att titta på bilden. Modellen finns i två färger att välja på. 

Generic Hotpants Poledance 

Vill du ha något riktigt kort så är denna modell kanske för dig. Den är liten, visar upp mycket av rumpan, skön att ha på sig och har ett extremt lågt pris. Så vill man vara lite våghalsig så är det inget att fundera över, för då är detta modellen för dig!

Läder Hotpants Poledance 

Vill man ha något riktigt hett som verkligen sticker ut lite mer än vanliga träningsbyxor så är detta alternativet något att kika lite extra på. Här får du en sexig modell i läder som är högt skuren över låren, fast har band där man kan spänna åt både för att modellen ska sitta bra, men även få en än hetare look. 

Loijmk Hotpants Poledance Strumpeband

Denna modell är utformad som en ganska normal trosa, men har band som går ner över låren och slutar i strumpeband som ger en lite mer utstickande look som märks utan att modellen på något vis blir för mycket. 

Slutsats

Som du märke finns det ganska mycket att välja på när det kommer till klädval att dansa i. Men här har du ett gäng snygga, sköna och väldigt prisvärda hotpants för poledance att välja på! 

Rekommenderad läsning: Poledance stång – Bäst i test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *