Poledance shorts – Bäst i test

När man tränar poledance så kan man ha de flesta typer av träningsbyxor på sig som exempelvis leggings, men det mest populära alternativet är shorts som är lite kortare. Därför har vi självklart dedikerat en artikel åt att lista de bästa poledance shortsen så att du enkelt kan köpa en modell som passar just dig!

I denna artikel finns det affiliate länkar. Det innebär att jag Som Amazon-associates tjänar pengar på kvalificerade köp genom de länkarna. Det påverkar dock inte priset för dig som konsument.

Dodoing Poledance Shorts 

Denna typen av shorts ser man lite överallt just nu och det är för att de är så himla sköna att ha på sig. Modellen är perfekt för dig som dansar poledance då de sitter väldigt bra och framhäver rumpan på ett snyggt sätt och då de är designade för att användas även i gymmet så är det en modell som inte blir genomskinlig när du böjer dig ner vilket annars kan vara ett problem med shorts i leggingsmaterial. 

Tayoea Poledance Shorts

Tayoea har många likheter med Dodoing då de är i ungefär samma längd, är designad för att man både ska kunna dansa, löpträna eller lyfta i dem. Så de är främst med på listan för att ge ett gäng extra färgval samt att vi upplever kvaliteten något högre. Men då är de även betydligt dyrare än Dodoing. 

Iquy Poledance Shorts 

Detta är en modell som är väldigt kort i modellen och den är lite v-formad över låret vilket vi tycker ger en mycket läcker look. Vi har tagit med modellen på listan då den är väldigt fräck och extremt prisvärd. 

Iquy Poledance Shorts Öppen Sida 

Detta paret är specifikt designade för poledance och det är därför den har en sidan som ser lite speciell ut. Vi blev förälskade i den kamouflagefärgen på bilden, men modellen finns i fyra snygga färger till att välja på. 

Generic Poledance Shorts Extra Korta

Vill man ha en mer avslöjande modell på sina poledance shorts så är detta alternativet för dig. Här syns stora delar av rumpan och shortsen ger ett sexigt intryck när man dansar. Dessutom är de väldigt sköna att ha på sig och de är minst sagt lågt prissatta.   

Webgger Poledance Shorts 

De flesta som dansar pole vill ha shorts som är slimmade för det är enklare att göra akrobatik runt stången med dem. Men vill man ha en mer löst sittande modell så tycker vi att Webgger är ett väldigt prisvärt alternativ där man får 4 par shorts i ett paket för strax under 400 kr. 

Slutsats

Som vi nämnde i början så kan man dansa pole i det man känner för, men många föredrar att ha shorts på sig som då det är skönt och ger ett snyggare intryck när man dansar. Och nu har du fått 6 snygga alternativ presenterade för dig, så nu återstår bara för dig att välja ut din favoritmodell och slå till!

Du kanske även gillar: Bästa poledance stången för hemmet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *